Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.02.2018 16:58 - Как да запалим една жена и една кола
Автор: brix Категория: Други   
Прочетен: 966 Коментари: 2 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Сексистка лекция, предназначена за мъже на тема:

„Как да запалим една жена и една кола”.

Лектор: Моя милост

Забележка: Забранено за четене от жени.

Тъй, пичове. Не че съм голям експерт по въпроса, но бих могъл да споделя с вас моето виждане по въпроса. Някакви хора говорят, че да разбереш една жена е същото като да можеш да решаваш троен интеграл на ум, докато лъскаш бастуна. Други хора казват, че не на никой не му притрябвало жените да бъдат разбирани, а видите ли трябвало да бъдат обичани. А трети люде...”поря ги кът риби, пълня ги кът агнета....” и тем подобни пещерняшки изказвания.

Тъй, пичове. Пилотът Лорд Флашхард от „Черното влечуго” беше казал: „Трябва да се отнасяте с жена като пилот към самолет: Влизаш вътре и я докарваш до небесата и обратно”. Прав е човека. Ама много малко от нас сме пилоти на самолети. Така че ще направя аналогия на жената не със самолет, а с автомобил. По-разбираемо е. И по-достоверно.

Тъй, пичове. Младата жена е като нова кола. Може да е твоя. И ще ти запали винаги. И изглежда лъскава на всичкото отгоре. Стига да можеш да си я позволиш. Често младите жени и новите коли се предлагат с лизингов граждански брак. А ако само пробвате....това си е тест драив. Нищо повече.

Тъй, пичове. Улегналата жена е като кола, която сте имали 10 години. Знаете колко й струват тампоните, знаете кога са периодите за смяна на маслото. И ако нещо й се разхлопа, това ви притеснява. Ами нормално е да се притеснявате. Без нея сте пешеходец-мастурбатор. Проблема с улегналите жени и поизносените коли е че не винаги могат да запалят, тогава когато това ви се прииска. Те вече имат характер. Трябва да отвориш капака, да провериш това онова. Абе....искат си вниманието и грижата. И по правило....зимата палят по-трудно. Факт.

Тъй, пичове. Много от нас, като не знаят как да си запалят колата... викат такси или проститутка. Удобни са, но са изтъркани, разхлопани, миришат лошо и на всичкото отгоре са управлявани и покровителствани от полуграмотни таксиметрови сутеньори. И освен това – лъжат. Или в тарифата или в услугата.

Тъй, пичове. Ако решите да си откраднете кола или да се хванете с обвързана жена...трябва много да внимавате. Ако знаеш пиниза...отключваш я. Влизаш, подкарваш, хич не я пазиш. И нищо не й плащаш. И я връщаш обратно на паркинга. Ама ако те сгащят? Там...много внимателно, щото нали...За такива работи бият. И колкото е по-премиум колата и по-наточена жената толкова повече бой се яде. Това не е за всеки. Гражданска отговорност там не важи.

Тъй, пичове. Да запалиш жена и да караш кола си е отговорност. Внимавайте какво правите. Полирайте, сменяйте гумите, обслужвайте, поглезвайте я.

Щото не е добре иначе. Патрулките дебнат отвсякъде. Както и жените, които четат това, въпреки че изначално подчертах да не го правят.



Тагове:   ДАИ,   паркинг,   КАТ,   жени,   такси,   гуми,   идиот,   коли,


Гласувай:
3



1. emocionalnost - :-):-):-):-):-):-):-):-):-)...
04.02.2018 19:20
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
цитирай
2. morskipesni - Kato dokazan ekspert:
05.02.2018 09:12
Vsqlka vtora ve4erq na restorant, dve ekskurzii v 4uvbina godi6no, zlato za 4RD i Sv. Valentin, kakto i NEO4AKVANO, svoboda i harmoni4no otno6enie. Moga da sykratq o6te, no kato cqlo- osnovnoto koeto trqbva da prisystvq vsqka sekunda e LJUBOV, a drugoto (ot uvoda) sa NEOBHODIMI podrobnosti.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: brix
Категория: Други
Прочетен: 420682
Постинги: 108
Коментари: 267
Гласове: 522
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930